Dvostruka pobjeda modela Alfa Romeo Giulia

Foto: Alfa Romeo / Sport Auto

Čitatelji časopisa SPORT AUTO dali su najviše glasova talijanskoj sportskoj limuzini u dvije kategorije.

Alfa Romeo Giulia na vrhu je popisa čitatelja časopisa SPORT AUTO. Kao i 2017. i 2018. godine, model visoke klase Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, s benzinskim motorom V6 s turbopunjačem pobijedio je u kategoriji uvoznih „proizvodnih limuzina/karavana cijene do 100.000 eura”. U klasi „limuzina/karavana serijske proizvodnje cijene do 75.000 eura” čitatelji časopisa SPORT AUTO najveći broj glasova dali su modelu Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo Veloce (280 KS) koji je tako postao broj 1 uvozni model.

Natječaj „SPORT AUTO AWARD” smatra se glavnim barometrom klasifikacije u industriji sportskih automobila. Još jedan razlog više zbog kojeg sam oduševljena što je Giulia na taj način obilježila ukupno pet pobjeda u toj konkurenciji u protekle tri godine, izjavila je Cristina Mauri, brand menadžerica i rukovoditeljica marketinga za Alfa Romeo i Jeep na ceremoniji dodjele nagrada u Stuttgartu. Čitatelji časopisa SPORT AUTO još su jednom pokazali koliko vole talijanski dizajn, eleganciju i performanse. S nedavnim redizajnom modela Alfa Romeo Giulia nastavljamo ih inspirirati s našim sportskim automobilima u budućnosti.

Natječaj „SPORT AUTO AWARD” održan je po 27. put. Više od 12300 čitatelja odabralo je svoje favorite među 275 modela vozila u 18 kategorija, svaka s dodatnim rejtingom za uvozne modele, kao i u deset klasa tuniranih vozila.