Doživi MINI Driving Experience

Novouređeni MINI salon u Zagrebu, koji se iz središta grada preselio na prometnu žilu kucavicu, na adresi Folnegovićeva 12, najbolja je adresa za MINI automobile i maksimalno MINI iskustvo.

Prvi puta se u ponudi na jednom mjestu može pronaći cjelokupan asortiman koji za obožavatelje ovog branda znači više od samog automobila. Pomalo retro-nostalgičan, tehnološki savršeno dotjeran, dizajnerski moderniziran i oplemenjen mnogim dodatnim mogućnostima, novi MINI salon nudi sve modele, od klasičnog MINI-ja do Countrymana, najnovijeg Clubmana, MINI Cabrija te najsportskijeg MINI John Cooper Worksa.

Sinonim za dobru zabavu, MINI je srca publike osvojio i svojim lifestyle programom. U novootvorenom salonu na adresi Folnegovićeva 12 tako se mogu pronaći odjeća i modni dodaci prepoznatljivog dizajnerskog potpisa, kao i sportska oprema te oprema za putovanja. Na jedno takvo putovanje sve poklonike ovog kultnog automobila, poziva kampanja MINI DRIVING EXPERIENCESvi zainteresirani i željni avanture, koju MINI bez sumnje garantira, imat će priliku uživati u svim MINI modelima tijekom testnih vožnji 14. i 15. listopada 2016. u Zagrebu.
Svi koji žele sudjelovati mogu se prijaviti putem online formulara na stranici http://www.mini.com.hr/landing/

mini-driving-experience-5 Od 1959. godine kad je proizveden prvi MINI, uzbuđenja na cesti nije nedostajalo. Obožavatelji svih MINI modela moći će, ne samo voziti najnovije modele, nego razgledati bogatu ponudu lifestyle kolekcije i upoznati do srži ovu urbanu legendu, koja je ekranizacije doživjela i u veliki svjetskim blockbusterima.

mini_bike

Posebna akcijska ponuda povodom MINI DRIVING EXPERIENCE eventa

Kupnjom bogato opremljenih modela Mini Cooper Race Edition i Mini Countryman Cooper D Must Have Edition na poklon dobivate i jedinstveni Mini folding bike ili finan­ciranje putem MINI Financial Services uz kamatnu stopu od samo 2,99 %.
Uz sve to, s modelom Mini Cooper Race Edition ostvarujete uštedu od 50.000 kn, a s modelom Mini Countryman Cooper D Must Have Edition ostvarujete uštedu od čak 66.000 kn!
Više na www.mini.com.hr