Chiriboo online platforma za kupovinu automobila

Foto: Chiriboo

Chiriboo tim je 24. siječnja u Zagrebu u Petom Kupeu predstavio svoju novu inovativnu platformu koja će zasigurno promijeniti način prezentiranja, izbora i kupovine novih automobila. Ova sjajna inovacija virtualni je multi-brand salon automobile i služi korisnicima 24 sata na dan!

Chiriboo svojim posjetiteljima uskoro omogućuje kompletnu ponudu novih automobila iz ponude automobilskih trgovaca u Hrvatskoj te automobila na lageru, a trgovcima omogućava pristup informiranim i zainteresiranim kupcima novih automobila.

Riječ je o jedinom on-line cjeniku svih novih automobila dostupnih na hrvatskom tržištu, uvijek točan i permanentno ažuriran, kojeg pogoni vlastita ChiriBase sveobuhvatna baza podataka koju je razvio vrijedni tim Chiriboo analitičara.

Chiriboo je i jedino mjesto gdje su sve karakteristike automobila opisane istim jezikom, tako da ih je moguće jednostavno međusobno uspoređivati prema različitim kriterijima. Osim toga, za većinu automobila je moguće pregledati recenzije i testove koje su napravili novinari eksperti, predvođeni Jurajem Šebaljem.

Na Chiriboo-u odjednom možete vidjeti sve prodajne akcije, a partneri platforme mogu izlagati svoja odmah dostupna vozila za potencijalne kupce – korisnike Chiriboo platforme.

Platforma već radi, no to je tek prva, testna faza koja će trajati okvirno mjesec dana i za vrijeme koje neće biti dostupna širokoj javnosti, već samo profesionalcima iz automobilske industrije.

Otvaranjem cjelokupnoj javnosti bit će dostupna s funkcionalnostima koje do sada još nisu bile viđene na tržištu. U toj će fazi posjetitelji platforme moći prikupljati i adresirane ponude trgovaca automobila prema svojem izboru i preferencijama kao i ponude drugih usluga poput financiranja, osiguranja ili najma vozila.