BMW plijenio izloženom gamom vozila

Foto: BMW

BMW M3 i MINI John Cooper Works – ekskluzivni primjerci prodani već prvog dana

Nakon osam godina Tomić & Co., generalni zastupnik za BMW i MINI vozila, na ovogodišnji, povratnički Zagreb Auto Show donosi dašak glamura s ekskluzivnom ponudom cijele game vozila i motorkotača.
Ukupno je izloženo čak 39 modela: 30 automobila marke BMW i MINI te 9 motorkotača s 1 pretpremijerom te čak 2 hrvatske premijere (maksi skuteri C650 Sport i C650 GT te najnoviji model G310 R).

Na preko 2000 m2 promotivnog štanda BMW je izložio čak 25 svojih najekskluzivnijih modela: od ulazne Serije 1 pa sve do najnovije Serije 7 s BMW Indvidual opremom.

Posjetitelji su poseban interes iskazali za segment gdje su predstavljena M vozila: od BMW M3 i M6 do terenca X5M te hrvatske premijere najočekivanijeg BMW M2 Coupe.

Na po mnogima najdojmljivijem izložbenom štandu ovogodišnjeg sajma isticala su se dva električna vozila: BMW i3 te najsportskiji plug-in hibrid BMW i8 koji i nakon dvije godine što je prisutan na tržištu i dalje mami uzdahe.

Nakon novinara i VIP uzvanika sajam je otvoren i za redovne posjetitelje, tako da je uz užitak u vozilima te lijepe hostese mogla krenuti i prodaja. Već prvi dan sajma koji će trajati do nedjelje planuli su i prvi najskuplji primjerci – BMW M3 te najsportskiji MINI John Cooper Works.

100 godina BMW-a. BMW VISION NEXT 100.

BMW ove godine slavi 100 godina svog postojanja. Uz brojne aktivnosti kojima će se tijekom cijele godine obilježavati ova velika godišnjica, za posjetitelje Auto Show-a BMW je pripremio mogućnost da se ekskluzivno fotografiraju uz konceptno vozilo – BMW Vision Car Next 100 i to putem posebnog uređaja koji hologramski uz posjetitelja projicira i BMW Vision Car.

MINI – u novom ruhu za Zagreb Auto Show

Brojni ljubitelji marke MINI zamijetili su kako je nekada zaigrani i primarno crno orijentirani vizualni identitet sada došao u svježem svjetlijem izdanju. Na Auto Show-uu predstavljeno je čak 5 MINI modela: od MINI Coopera s 3 vrata, MINI Countrymana Cooper, MINI John Cooper Worksa pa sve do novog MINI Clubmana te hrvatske premijere modela MINI Cabrio.