BMW Generation X

Foto: kojiauto.hr

Ne događa se baš često da se prolaznicima u centru grada ponudi vožnja najnovijeg BMW-a po gradu i po posebnom off-road poligonu, i još na kraju da vas počaste kavom.

Upravo to možete doživjeti od 11. do 14. veljače na Europskom trgu u Zagrebu, gdje je tvrtka Tomić&Co. organizirala promociju najnovijeg BMW-a X1. Svaki dan do 19h možete doći do ljubaznih hostesa, ubilježiti se za probnu vožnju i izabrati jedan od osam atraktivnih X1 i otići na 45-minutnu vožnju Zagrebom.

Da bi uvidjeli i sve prednosti BMW-ovog X Drive pogona napravljen je i priručni off-road poligon na kojem ćete na vlastitoj koži doživjeti ono što se vjerojatno u praksi nikada ne biste usudili sa svojim autom. I kada se vratite puni adrenalina i dojmova o novom X1, moći ćete se lagano opustiti s BMW Team-om uz kavu na Europskom trgu.

BMW i Tomić&Co. kao uvoznik minhenske tvrtke napravili su ovu (za naše prilike dosta neuobičajenu) promociju svog novog aduta X1 za javnost i stručne novinare. Ukoliko ste u procesu nabavke novog automobila, a zanima vas auto iz ovog segmenta, svakako iskoristite ovu ekskluzivnu priliku. Isprobajte X1 u sigurnim i kontroliranim uvjetima te se uvjerite u njegova sjajna vozna svojstva na asfaltu po kojima je BMW oduvijek bio poznat, ali i u ponašanje na uzbrdici, nizbrdici, na neravninama s dva kotača u zraku i sličnim uvjetima koje ćete teško naći na običnim probnim vožnjama.

Više o BMW Generation X pročitajte na http://hr.embrace-bmw.com/home/