Atraktivne ponude iz Citroëna

Citroën u suradnji sa svojom mrežom ovlaštenih servisa pokreće prodajnu akciju zimskog pregleda vozila s ponudom dodatne opreme po atraktivnim cijenama od 16. studenog do 31. siječnja 2016. godine.
Kako bi vlasnici vozila Citroën bili što bolje pripremljeni za zimu te uživali u svojim limenim ljubimcima u zimskim uvjetima vožnje, Citroën je osigurao zimski pregled vozila. S njime će Citroën tehničari sustavno provjeriti sve najosjetljivije dijelove kako bi precizno utvrdili je li vozilo spremno suočiti se sa zimskim uvjetima. U ponudi je popust od čak 20% na Citroën na pakete usluga Zamjena ulja  i Kočnice te kompletno sve filtre.
U navedenom razdoblju u ponudi je popust od 20 % na dodatnu opremu iz kolekcije Zima 2015./2016. po atraktivnim, sniženim cijenama. Popust se može ostvariti na dodatnu opremu za prijevoz tereta (krovni nosači, nosači za skije, krovni kofer i dr.), opremu za sigurnost (pomoć pri parkiranju, sjedalice za auto, lanci i navlake za snijeg i dr.), opremu za stil (ukrasni poklopci retrovizora, naplatci i dr.), proizvode za zaštitu (vanjski prekrivači, presvlake sjedala, tepisi, zavjesice kotača, kadice prtljažnika i dr.).
U periodu od 2. studenog do 31. prosinca 2015., kupci mogu ostvariti atraktivne popuste za zimske gume i akumulatore. Tako kupci mogu ostvariti popust od 15 % na zimske gume Continental, Semperit i Barum. U ponudi je i usluga čuvanja guma tijekom zimskog razdoblja  pod nazivom „hotel za gume“  u kojoj će distributeri koji sudjeluju u prodajnoj akciji ponuditi čuvanje guma svojim kupcima.  U navedenom periodu  u ponudi je popust od 15% na akumulatore CITROËN i EXIDE PREMIUM koji imaju jamstvo od tri godine i koji su jedini automobilski akumulatori temeljen na karbonskoj tehnologiji.