Aston Martin u Budimpešti

Tekst: Goran Vrhovec / Foto: Zrinka Maček / Aston Martin

Brend kao što je Aston Martin vjerojatno ne treba previše predstavljati. 108 godina povijesti, utrka i neraskidive veze s popularnom kulturom kroz filmove o najpoznatijem tajnom agentu 007, učinile su ovaj brend jedinstvenim i jednim od najpoželjnijih na svijetu.

Iako poznat prvenstveno po svojim sportskim i GT automobilima, svaki Aston Martin predstavlja i nešto više –ulazak u elitni klub pravih gentlemana, poput članstva u nekom od tradicionalnih višestoljetnih klubova na londonskom Pall Mallu ili Haymarketu. Ručna izrada i vrhunske performanse se podrazumijevaju i temelj su tradicije zbog kojih Aston Martin ima jednak status u aristokratskim krugovima, kao i krojači u Savile Rowu gdje ćete ih često i vidjeti parkirane.

Aston Martin, iako nudi supersportske performanse, ima ponešto suzdržaniji pristup dizajnu od talijanske konkurencije, kako i priliči gospodi koja ga kupuju već 100 godina. Moderne interpretacije vlastitih klasičnih elemenata dizajna te vjernost tzv. zlatnom omjeru u dizajnu, učinile su Aston Martin najljepšim automobilima posljednjih dvadesetak godina, u čemu se slažu profesionalni dizajneri i obožavatelji marke diljem svijeta.

Sam proces individualizacije kod automobila poput Aston Martina se podrazumijeva i mogućnosti su neiscrpne. Bez obzira kupujete li neki serijski model, birat ćete vanjsku boju iz određene palete, boju kože na sjedalima, konac kojim će ona biti prošivena, unutarnje kvaka na vratima, vrstu obloga (drvo, lakirano, nelakirano, karbonski detalji itd.)… Ako želite nešto još bolje, tu je Q odjel (da, znate otkuda potječe to ime…) koji će vam ponuditi dodatne mogućnosti personalizacije, odabir još kvalitetnije kože za sjedala, dodatnu paletu boja i sl.

Poželite li ostvariti vlastitu viziju kako bi vaš Aston Martin trebao izgledati, Q odjel će vam ispuniti i sve vaše želje koje nisu predviđene nijednim katalogom. U tom slučaju imat ćete unikat, zaista jedinstveno vozilo uz njihovu garanciju da nijedan drugi kupac neće više moći konfigurirati svoj Aston Martin da bude identičan vašem. Naravno, uz Aston Martin ide i odgovarajući accessories pa ćete u skladu s vozilom moći odabrati i odgovarajuću prtljagu i adekvatnu odjeću iz njihovog ekskluzivnog portfelja.

U sve navedeno imali smo priliku uvjeriti se iz prve ruke zahvaljujući pozivu tvrtke Gablini Automotive Group iz Budimpešte. Od listopada prošle godine u svom novom salonu nude kompletnu uslugu za sve potencijalne kupce, ali i postojeće vlasnike Aston Martina iz Mađarske i susjednih zemalja. Stoga ako netko, primjerice iz Hrvatske, kontaktira centralu Aston Martina za kupnju novog vozila ili servis postojećeg, uputit će ga upravo u Budimpeštu.

Veliki salon uređen po svim posljednjim standardima brenda, kao i potpuno opremljen servis s više nego stručnim osobljem pobrinut će se za sve eventualne potrebe koje bi vlasnik Aston Martina mogao imati. Ako ste odlučili kupiti novo vozilo kod njih, nijedna vaša želja neće ostati neispunjena.

Kompletna ponuda demo vozila je tu za vas da se sami uvjerite koji model najbolje zadovoljava vaše želje, a izuzetno stručno i ljubazno osoblje iz Gablini grupe učinit će vašu kupnju i boravak u Budimpešti iskustvom zbog kojeg ćete im se rado vraćati.