Akcijska ponuda za Peugeot 208

Peugeot Hrvatska i mreža ovlaštenih koncesionara pripremili su u siječnju atraktivnu akcijsku ponudu za kupce Peugeot 208

Prilikom kupnje modela Peugeot 208 na kredit, uz Peugeot Financiranje, pogodnost za kupca je fiksna kamatna stopa od 2,08 % za period financiranja do 60 mjeseci bez obveznog minimalnog učešća.

Ukoliko se kupac odluči za kraći period financiranja uz minimalne dodatne troškove, Peugeot Financiranje nudi financijski leasing na godinu dana. Ovaj tip financiranja pruža kupcu mogućnost plaćanja pola kupoprodajne vrijednosti vozila odmah, a pola nakon godinu dana i to bez kamate, a plaća se samo jednokratna naknada prilikom zaključenja leasing ugovora.

Peugeot 208, najprodavaniji model marke Peugeot, osvaja na prvi pogled svojim otmjenim i sportskim dizajnom, istaknutim LED svjetlima s 3D efektom u serijskoj opremi, novim bojama, poput iskričave narančaste Orange Power i ponudom opreme za personalizaciju. Motori PureTech i BlueHDi ispunjavaju sve zahtjeve najnovije norme Euro 6, poglavito najštedljiviji motor s unutarnjim izgaranjem na svijetu sa samo 3 litre na 100 km i emisijama CO2 od 79 g/km.