Hyundai KONA već od 119.990 kuna

Foto: Hyundai

Hyundai KONA, najpoželjniji mali SUV na hrvatskom tržištu, dostupan je već od 119.990 kuna.

Za nezaboravno iskustvo vožnje, u početnom, ali bogato opremljenom DRIVEit paketu opreme, pronaći ćete klima uređaj i tempomat, aluminijske naplatke, električno podesive grijane vanjske retrovizore u boji vozila s integriranim pokazivačima smjera, standardni audio sustav s 5” LCD dodirnim zaslonom s radijem, bluetoothom i USB povezivanjem, tonirana stakla s dodatnom zaštitom vjetrobranskog i prednjih stakala, LED dnevna i pozicijska svjetla, uzdužne krovne nosače te SUV obloge za sportski izgled. Iskazana cijena od 119.990 kuna odnosi se na model Kona DRIVEit 1.0 T-GDI 120 KS ISG 6M, realne prosječne CO2 emisije 124 g/km.

Hyundai KONA dolazi uz Hyundai SmartSense sustav koji je u skladu s najvišim europskim sigurnosnim standardima, a podrazumijeva elektronski nadzor stabilnosti vozila, sustav pomoći pri kretanju uzbrdo, sustav koji upozorava vozača na umor i prelazak vozne trake te Start & Stop sustav.

KONA je kompaktni SUV koji će svojim neusporedivim stilom, najnaprednijom vrhunskom tehnologijom te različitim kombinacijama boja eksterijera i interijera, vaš život učiniti veselijim. Uz deset dostupnih boja karoserije i dvije boje krova, izaberite izgled koji će najbolje odgovarati vašem karakteru i životnom stilu.

Od sada i u moćnoj diesel izvedbi

KONA obitelji nedavno se pridružio novi, 1.6 CRDI dieselski motor od 115 KS sa šeststupanjskim mjenjačem i prednjim pogonom te od 136 KS uz sedmobrzinski automatski DCT mjenjač s dvjema spojkama i opcijskim pogonom na sve kotače. Efikasan i pouzdan, novi dieselski motor nudi ekonomičnost po pitanju potrošnje goriva i smanjenje emisije ispušnih plinova.

Proširenje KONA linije čini i model KONA Electric koji je postavio prekretnicu na tržištu u vožnji bez emisije ispušnih plinova.

Ponudu Hyundai KONE provjerite na hyundai.hr/promo/kona/ te u ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži: hyundai.hr/prodaja/.