Hyundai i20 Style već od 85.990 kn

Foto: Hyundai

Hyundai je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio posebnu ponudu za najljepši mali gradski auto – Hyundai i20 Style.

Hyundai i20 proglašen je najprostranijim automobilom u svojoj klasi, kompaktan je i savršen za gradske ulice, istovremeno pružajući zavidnu razinu interijerne udobnosti i prostranosti. Dobitnik je prestižnih nagrada za dizajn, Red Dot Award 2015 te IF Design Award 2016, a njegova Fluidic Sculpture 2.0 filozofija dizajna uvijek će ga staviti u centar pažnje.

Hyundai i20 1.2 DOHC 75 KS, u odličnom paketu opreme Style, dostupan je već od 85.990 kuna te dolazi uz svjetla za maglu, 15” aluminijske naplatke, klima uređaj, upravljač i ručicu mjenjača presvučene kožom, bluetooth, audio MP3 uređaj i još mnogo toga. On je stvoren za grad i grad je stvoren za njega!

Posebna ponuda odnosi se na ograničen broj vozila i vrijedi do isteka zaliha, a vozila su raspoloživa uz isporuku odmah.

Za sve kupce novih Hyundai vozila tu je jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.

Više o akciji zainteresirani mogu pronaći na web stranici www.hyundai.hr, a Hyundai Hrvatska poziva sve potencijalne kupce da posjete Hyundai ovlaštene prodajne centre u Hrvatskoj.