Akcija – Alfa Romeo Giulietta QV Line

Nakon uspješne akcije na HR tržištu s modelom Giulietta 1.6 JTD od 105 KS i opremom QV LINE, iz Autocommercea stiže još bolja ponuda.

Identično opremljeno vozilo s QV Line paketom sada pokreće još jači motor. Giulietta sada dolazi u kombinaciji s najnovijim motorom – Multijet JTD od 120 KS i čak 320 Nm pri 1750 okr/min (Euro 6, deklarirana potrošnja u gradu 4,9, kombinirana 3,9 l/100 km, CO2 103 g/km).

No, najvažnije je to što se ova atraktivna, štedljiva i brza Alfa nudi po identičnoj cijeni od 178.000 kuna do registracije, kao što je do sada koštala slabija varijanta od 105 KS.

giulietta4

QV Line paket je bogato opremljen i naglašava sportsku notu Giuliette: 18″ naplatci, sjedala u kombinaciji koža-alcantara opšivena bijelo-zelenim koncem (QV – Quadrifoglio Verde) bočni spojler – pragovi, spojler na petim vratima, zatamnjena stražnja stakla, automatski klima uređaj, tempomat, prednji i stražnji parking senzori, Pack Comfort (naslon za ruku na stražnjem sjedalu i podesivi nasloni za glavu straga, suvozačko sjedalo podesivo po visini, električno podešavanje vozačevog i suvozačevog sjedala u lumbalnom dijelu)…

Novost je i nova boja eksterijera, uz već poznate i prihvaćene (crna, crvena, bijela) tu je i mat Bianco Lunare koja upotpunjava ponudu ovog modela.

Kao i svaka dobra ponuda i ova ima ograničenje do isteka zaliha.