3. Zagreb Harley-Davidson Rally

Foto: kojiauto.hr/HOG

Zagrebačkim će asfaltom, treći puta zaredom, protutnjati Harley-Davidson motori. Temeljem dugogodišnje tradicije, bit će prisutan i JEEP kao marka koja želi sudjelovati i podijeliti iskustvo s ljubiteljima obje marke.

Tri će dana, od petka 31. svibnja, do nedjelje 2. lipnja, jarunski otok Trešnjevka biti utočište svih ljubitelja motora i dobre zabave.

Pleter Chapter Croatia, u suradnji s Gradom Zagrebom i Turističkom zajednicom Grada Zagreba, poziva sve vlasnike H-D motora, sve bikerice i  bikere, građanke i  građane Zagreba da im se pridruže u nezaboravnom druženju. Uz to, tvrtka Autocommerce Hrvatska, kao ovlašteni distributer za marku JEEP, vas poziva na kratko predstavljanje test staze i eventualnu probnu vožnju po off road poligonu, koji su specijalno pripremili za sve goste na ovom eventu.

Iskoristite priliku provozati se motorom samim središtem Zagreba, parkirajte se na Jelačić placu „ispod repa“, doživite Zagreb očima legendarne medvedgradske Crne Kraljice, okupajte se u zagrebačkom moru i proslavite Dan Grada Zagreba uz desetak najboljih hrvatskih rock bendova!

Ovaj humanitarni, internacionalni susret ljubitelja Harley Davidson® motora, Pleter Chapter Croatia organizira s namjerom promicanja grada Zagreba i Hrvatske kao poželjne i otvorene moto turističke destinacije. Susret je uvršten u kalendar svjetskog H.O.G. udruženja (Harley Owners Group) koji broji preko milijun i dvjesto tisuća članova diljem svijeta, najavljen kao Zagreb Harley Days, uz bok tradicionalnim europskim destinacijama kao što su Prag Češka, Hamburg Njemačka, Avimore Škotska, Garderen Nizozemska, Killarney Irska, Cascais Portugal, Morzine Harley Days Francuska i dr. na kojima se svake godine okuplja i po 20 tisuća sudionika.

Bogati program 3. Zagreb H-D Rallya domaćim i stranim gostima i građanima Zagreba nudi odličnu, potpuno besplatnu, zabavu pod vedrim nebom zagrebačkog „mora“. Otok Trešnjevka će biti utočište svim ljubiteljima motora, ali i onima željnim dobre zabave uz najbolje hrvatske rock, country i blues bendove: SECOND HAND BAND, COUNTRY STRIKE, SUPER BAKE, BALLBREAKERS,  WANTED5, SMALL HOUSE BROWN, ROCKHEADS i posebno iznenađenje – PSIHODOMODO POP! koji će u subotu popodne rasplesati Jarun.

PROGRAM događanja

Budite i vi dio nezaboravnog vikenda! Više informacija pronađite na https://zagrebhdrally.com/