Orbico grupa na Zagreb Auto Show-u

Foto: Scuderia Zagreb

Orbico – Shell Lubricants Macro Distributer na Zagreb Auto Showu predstavlja najnovije proizvode, kao i revolucionarnu Shell PurePlus tehnologiju

Orbico grupa vodeći je distributer centralne Europe koji djeluje u 18 zemalja, upravlja s više od 200 globalnih i lokalnih robnih marki te direktno opskrbljuje više od 155.000 prodajnih mjesta. Tvrtka je započela s radom 1990. godine u Zagrebu, a danas zapošljava preko 4.900 zaposlenika, upravlja sa 157.000 m2 skladišnog prostora i 2.100 vozila.
Orbico je jedini ovlašteni uvoznik i makrodistributer Shell maziva u Republici Hrvatskoj i kao jedan od najvećih partnera Shell Lubricantsa, prvi je Shellov makrodistributer u Europi i drugi po veličini. Sva maziva kupljena od Orbica i Orbicovih ovlaštenih partnera dolaze na hrvatsko tržište direktno iz tvornice po najvišim standardima distribucije te na taj način garantira  plasiranje originalnih proizvoda vrhunske kvalitete. Orbico je jedini službeni kanal distribucije vrhunskih Shellovih proizvoda originalne kvalitete.

Iznimna i sveobuhvatna poslovna usluga

Orbico svojim kupcima pruža marketinšku, tehničku i logističku podršku, uslugu analize ulja, zbrinjavanja zauljene ambalaže, dakle, potpunu i sveobuhvatnu poslovnu uslugu. Kontinuirano se trudimo svojim klijentima pružiti vrhunsku uslugu, te kao Shellov makrodistributer i jedini ovlašteni uvoznik u Republici Hrvatskoj, prate sve Shellove preporuke vezane uz plasman robe na tržište i prezentaciju njegovih robnih marki.

Shell tehnološki lider

Zbog svoje inovativnosti, značajnih ulaganja u istraživanja i razvoj, globalne prisutnosti i snažnog branda vrijednog skoro 30 milijardi dolara Shell je već osam godina prvi u svijetu globalni dobavljač maziva.

Shell je tehnološki lider koji ulaže u istraživanje i razvoj 1.3 milijarde dolara s preko 30 rafinerija i kemijskih postrojenja. Dugogodišnji istraživački napori su urodili plodom i doveli do revolucije u proizvodnji motornih ulja – vrhunske Shell PurePlus tehnologije.

Revolucija u proizvodnji motornih ulja

Shell PurePlus tehnologija predstavlja revoluciju koja je omogućila da se prirodni plin pretvori u iznimno kvalitetno i jedinstveno sintetičko bazno ulje. Riječ je o potpuno novoj sintetičkoj tehnologiji i patentima zaštićenom inovativnom procesu koji pretvara prirodni plin (metan) u kristalno čisto bazno ulje u kojem se ne nalaze primjese koje se mogu pronaći u sirovoj nafti. U čisto bazno ulje dodaju se aditivi najnaprednije Shellove tehnologije „Active Cleansing Technology“ kako bi se proizvelo motorno ulje koje osigurava superiornu čistoću i zaštitu za današnje motore – zaštitu koja nadilazi zahtjeve današnje industrije i održava kritične dijelove motora čistim.

Shell Helix Ultra motorna ulja formulirana su na bazi jedinstvene patentirane Shell PurePlus tehnologije, koja u usporedbi s tradicionalnom grupom II i III baznih ulja, osigurava poboljšanu viskoznost, zaštitu protiv trošenja dijelova motora ,smanjeno trenje i smanjenu volatilnost (isparavanje). Shell PurePlus tehnologijom razvijena su najbolja ulja za najnovije motore putničkih vozila te je postignuta čistoća motora koja nije bila moguća s postojećim grupama baznih ulja.

Za sve posjetitelje sajma, Orbico priprema bogati sadržaj, mnoštvo aktivnosti i nagrada, te posebne pogodnosti za sve kupce.

Posjetite ih u paviljonu 6, na preko 180 m2 prostora, od 5. do 10. travnja 2016.