Zagreb Winter FairYtale

by Yachts Croatia

U Zagrebu je jučer navečer svečano otvorena prva izložba pod nazivom Zagreb Winter FairYtale.

U sklopu Adventa od 5. do 8. prosinca u Hali V Tehničkog muzeja na jednom mjestu naći ćete jedinstven skup vrhunskih proizvoda iz više kategorija. Bez obzira na vaše osobne preferencije, tamo ćete naći sve, od automobila, jahti, odjeće, satova pa sve do jacuzzija i drugih luksuznih proizvoda najpoznatijih svjetskih brendova.

Naravno, tu je i gastronomski kutak jer se svaku večer održavaju humanitarne večere koje za vas pripremaju najpoznatiji chefovi. Od automobila čekaju vas Rolls Royce, Maserati, Ferrari, Lamborghini, Porsche, od satova smo vidjeli Omegu, Hublot, Rolex…

Komplementarni dio sajma čine i brojna događanja namijenjena posjetiteljima, a koja će njihov boravak na sajmu učiniti ugodnim – i nezaboravnim. Najavljeno je i nekoliko tematskih događanja poput modnih revija, adventske gastronomije, gala večera poznatih kuhara, nastupa glazbenih izvođača, posebnih FairYtale koktela, sve u suradnji s vodećim stručnjacima na svom području.

Ako volite uživati u zaista najboljem što se na tržištu nudi, svakako nemojte propustiti večernji izlazak nakon šetnje Adventom. Zahvaljujući originalnoj ponudi, ambijentu i dodatnim sadržajima, Zagreb Winter FairYtale sjajno će se uklopiti u adventsku bajku grada koji se ponosi izborom najbolje destinacije za božićne blagdane u Europi u posljednje tri godine.

Organizator izložbe je magazin Yachts Croatia. Jedinstveno tiskano izdanje u regiji koje objedinjuje tri osnovne tematske cjeline: Yachting, Lifestyle i Duh Mediterana. A zajednička im je poveznica hedonizam, odnosno specifičan životni stil – Yachts Style.
Radno vrijeme izložbe je svaki dan do 22h i možete ju posjetiti od danas pa do subote.

Više informacija potražite na zagrebwinterfairytale.com