Toyota Croatia upozorava na lažnu nagradnu igru!

OPREZ!

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Danas smo primili upit stranke o SMS nagradnoj igri Toyota Covid 19: „da li postoji neka nagradna igra Toyota Covid 19?  Dobio sam poruku da sam osvojio 950 000 i da pošaljem ime na PROMO@TOYOTAWIN.COM?“

Kako je riječ o lažnoj nagradnoj igri i najvjerojatnije pokušaju prijevare, izdajemo priopćenje putem web stranice i naših društvenih mreža:

Ovim putem obavještavamo građane na lažno predstavljanja i poziv na sudjelovanje u lažnoj nagradnoj igri Toyota Covid 19.

Dana 13.10.2020. primili smo informaciju kako se putem SMS poruka u Hrvatskoj građanstvo obavještava da su sretni dobitnici nagrade dodijeljene u organizaciji Toyote u nagradnoj igri Toyota Covid 19, te ih se poziva na daljnji angažman i slanje osobnih podataka na e-mail adresu organizatora.
Toyota Croatia d.o.o. niti bilo koji ovlašteni Toyota partner, u ovome trenutku nema u svojoj organizaciji nagradnu igru niti nagradni natječaj. Također želimo istaknuti kako nismo ni na koji način povezani s lažnim nagradnim igrama koje se komuniciraju putem e-maila, SMS-a ili na društvenim mrežama. Ove poruke o nagradnoj igri nisu poslane u ime Toyote, niti je za njihovo slanje zatražena suglasnost Toyote. Pozivamo građane na oprez, jer je moguće da se radi o pokušaju prijevare.

https://www.toyota.hr/world-of-toyota/articles-news-events/2020/vazno-upozorenje.json