Mercedes-Benz Star Experience 2019

Tvrtka Star Import, uvoznik i distributer Mercedes-Benz i Smart putničkih vozila već peti puta u suradnji s Daimlerom u centru sigurne vožnje Oryx organizirala je Star Experience.

Ovaj je događaj namijenjen velikim klijentima, kupcima i potencijalnim kupcima Mercedes-Benz i Smart vozila kao i medijima. Događaj je kroz tri dana posjetilo oko 250 gostiju.

Tema ovogodišnjeg Star Experience-a bilo je ultimativno iskustvo vožnje, bez obzira radi li se o dostavnim vozilima, osobnim vozilima ili AMG modelima.

Program je i ove godine podijeljen u 4 cjeline:

  • Agility staza
  • Intelligent drive
  • Safety parcours
  • Off-road staza

Svaka postaja predstavlja određene modele s tradicionalno najatraktivnijom postavom na Agility stazi koja je uključivala najnoviji Mercedes-AMG GT Coupe s 4 vrata i 639 KS, „baby“ AMG predstavnika u obliku A35 4-matic kao i iznimno brze mild hibride E53 i CLS53 AMG.

Impresivan je bio i postav na off-road stazi; Ikona vožnje van ceste, nova G-klasa G500, novi GLE, GLC kao i X-klasa.

Na Intelligent Drive postaji smo svjedočili inteligenciji novih generacija modela iz Stuttgarta koje su besprijekorno i posve autonomno kočile iza zaustavljenih vozila u koloni, izbjegavala poprečni promet, pješake i uglavnom sve što im se našlo na putu.