Jaguar i Land Rover u Mokricama

Predstavljeni modeli vrhunskih automobila

U slovenskim je Mokricama tvrtka Wallis Adria d.o.o., generalni distributer za Jaguar Land Rover vozila, predstavila poslovne planove za regiju, kao i proizvodne globalne planove za Jaguar i Land Rover. Ovom je prilikom prezentiran novi Land Rover Discovery, automobil svestrana dizajna, genijalne tehnologije i najboljih terenskih sposobnosti u klasi.

mokrice_land_rover

Otkriveni su i planovi za jesen, za kada je najavljen dolazak novog modela, Range Rover Velara, koji je na predstavljanju u Ženevi u ožujku ove godine izazvao veliki interes. Novi Range Rover Velar najprofinjeniji je i najsvestraniji medium SUV kojeg karakteriziraju napredne sposobnosti vožnje i zadivljujući novi dizajn čije će smjernice preuzeti svi novi modeli.

mokrice_jaguar

Kako bi se aktualni modeli približili tržištu, organizirane su testne vožnje za novinare koji su na raspolaganju imali cijelu paletu Jaguar i Land Rover vozila. Uz novi Land Rover Discovery, pažnju novinara je najviše zaokupio Jaguar F-Pace, SUV model koji je dobio nagradu za svjetski automobil 2017. godine, a dobio je i posebno priznanje za najljepši dizajn. F-Pace je najpraktičniji Jaguarov SUV automobil koji sjedinjuje sportsko upravljanje i impresivnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i efikasnošću. Najavljen je i drugi model Pace obitelji, Jaguar E-Pace, crossover nasljednik F-Pace modela, koji na tržište dolazi početkom sljedeće godine. Luksuzni SUV ima visoke performanse, a odlikuje ga kombinacija sportskog dizajna i pokretljivosti s praktičnošću SUV-a. Ipak, nismo propustili priliku isprobati i pravi, full size Range Rover kao perjanicu cijele game.

mokrice_land_rover_range_rover

novi_land_rover_discovery_

U predivnom ambijentu nekadašnjeg srednjovjekovnog dvorca Mokrice, hrvatski i slovenski novinari prisustvovali su konferenciji za medije. Nakon konferencije, imali smo priliku uživati u testnim vožnjama u vrhunskim modelima Jaguara i Land Rovera vozeći se prelijepim krajolikom stoljetnih šuma i vinogradarskih brežuljaka, lomeći tišinu prirode zvucima moćnih, a štedljivih motora.